SVERIGES STÖRSTA TV-SPELSFÖRENING

Nyheter


Efter en paus (pga covid-19) under våren och sommaren har vi nu bestämt oss för att öppna igen då läget ser lite ljusare ut. Men det kommer inte att se ut som förut. Det som gäller nu är max 10 besökare per dag och för att du ska veta att just du kommer in har vi ett bokningsfönster på onsdagen innan mellan kl 19-21, det fönstret hittar du på våran facebook-sida. Vill du boka in ett speciellt datum mailar du oss på karategamers.bokning@snk.nu

Besök oss på

Frejagatan 10 A, Södertälje

Öppettider:

Söndagar 13:00 - 17:00

Vi gillar TV-spel, det är inte svårare än så! Karategamers är en förening som bildades 2013 i Södertälje när några tv-spelsnördar tillika samlare slog sina huvuden ihop i önskan om att göra någonting stort. Att vi sen kom att kalla oss Karategamers syftar inte på att vi bara spelar Karatespel, även om det händer ibland, utan snarare på hur stort vårt intresse är. Vi arrangerar olika typer av Tv-spelsrelaterade events där du kan spela på alla möjliga konsoler från 70-talet och framåt. Allt för att öka intresset för TV-spel och att alla härliga retrokonsoler ska få leva vidare.

Hos oss i Karategamers kan du komma och gejma och snacka spel i Vault 10. Varje besök kostar 50 kr i dörren, vill du bli medlem så besöker du oss eller klickar här, då får du också en del förmåner.


Vault 10 ligger på Frejagatan 10 A i Grusåsen.

Här kan du också läsa föreningens stadgar och policy. Karategamers är anslutna till Sverok och ABF.

Karategamers är Sveriges största tv-spelsförening. Här finns mer än 100 unika konsoler med fler än 3000 spel, du kommer helt enkelt inte att få en tråkig kväll, här finns något för alla.

 

Håll koll på våra öppettider och kika in Event för att se vilka olika platser vi befinner oss på och vad vi gör.


Organisationsnr: 802474-8272

info.karategamers@snk.nu